facebook tracking

Nå ut till rätt kandidater med vårt nätverk!

Vi gör det enklare och roligare att rekrytera på egen hand genom att använda dig av våra annonseringstjänster. Vi har tagit fram detta koncept som innebär att du får platsannonsering och rekryteringsverktyget Teamtailor i en och samma paketlösning, alternativt att alla annonser kopplas med ditt nuvarande rekryteringssystem.

Platsannonserna är mobilanpassade och går att söka direkt i mobil/läsplatta så att du inte tappar viktiga ansökningar på grund av tekniken. Våra innovativa direktkopplingar från annonsen gör det lätt att dela den i sociala medier som Facebook och Linkedin.

Vi kombinerar vårt nätverk i sociala medier med automatisering för att öka Er konverteringsgrad i annonseringsprocessen inom VA-branschen.

Platsannons

Letar du efter ett effektivt sätt att nå ut till VA-branschen i stort? Boka en platsannons hos vajobb.se och annonsera nischat inom VA. Vi finns till hands under hela annonseringsprocessen och kan hjälpa dig med praktiska detaljer som uppföljning av statistik samt annonsutformning.

Pris: 14.900
Bokning: info@vajobb.se

Målgruppstyrd Exponering

Detta är ett kraftfullt paket för dig som behöver nå spetskompetenser inom VA. Din platsannons matchas mot handplockade kandidater ur vårt nätverk i sociala medier och till deras vänner. Urvalet tar hänsyn till de kunskaper och meriter som krävs för tjänsten. Rekryteringsverktyget Teamtailor ingår under annonseringstiden. 

Pris: 19.900
Bokning: info@vajobb.se

Har du frågor eller behöver du rådgivning?

Kontakta vårt team om du har frågor avseende platsannonsering och annonsutformning eller bokning av platsannons via e-post info@vajobb.se 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor